Doorgaan naar artikel

Kopenhagen, Sevilla en Maastricht Heuvelland Culinair

Albert Berghof (penningmeester), Ad Veenhof (voorzitter), Edwin Heusschen, Rodny Welters, Gusta Lepage en Joyce Gulikers (secretaris). Het bestuur wordt ondersteund door Peter Gomolka (financiën). Foto: Maastricht Heuvelland Culinair

Helemaal meten met Kopenhagen en Sevilla kunnen we ons als regio nog niet, want we hebben nog geen driesterren-restaurant. Nog niet. Dat lijkt een kwestie van tijd: de stichting Maastricht Heuvelland Culinair timmert onder voorzitterschap van Ad Veenhof uit Maastricht hard aan de weg om de regio, inclusief Voerstreek en Lanaken, op de kaart te zetten als culinaire hotspot.

Ons nieuws is en blijft altijd gratis, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief

Gratis inschrijven

Heb je al een account? Log in

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden