Doorgaan naar artikel

Horeca Maastricht alleen nog voor de happy few?

Is de horeca in Maastricht nog wel voor iedereen bereikbaar? Of is dit het toekomstbeeld van de hroeca?

Twee kroketten met brood voor 15 euro. Een biefstuk met champignons voor 44,75 euro, portie bitterballen 9 euro, glaasje wijn 7 euro. De prijzen in de Maastrichtse horeca gaan omhoog. Horeca-ondernemers moeten wel, maar kunnen niet eens alle prijsstijgingen doorberekenen aan hun gasten. Is de horeca alleen nog voor de happy few?

Ons nieuws is en blijft altijd gratis, als je je inschrijft voor de nieuwsbrief

Gratis inschrijven

Heb je al een account? Log in

Laatste Nieuws

Ons nieuws is en blijft altijd gratis als je je inschrijft voor de gratis nieuwsbrief

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw

Bedankt voor uw aanmelding. Controleer uw e-mail om de inschrijving af te ronden